Ook jouw ervaring delen met aanstaande moeders en Kraamzorg Jellina? Stuur dan een mailtje naar Kraamzorg Jellina Een fotootje erbij is natuurlijk leuk als je die hebt.

 

By de trije bern mochten we Jellina as kraamhulp haw.....

Us lyts mantsje alwer 2 wiken ald.

En wat mochten we genyte fan de kraamzorg van Jellina 10 dagen helpe yn de hushalding, borstvoeding advies, fersoarching mem en poppe.

En boartsje mei de beide famkes. Te kuierjen, spultsje dwaan.

By de trije bern mochten we Jellina as kraamhulp haw en wat binne we der wiis mei west.

Allekearen docht ofskie nimmen sear. Jellina bedankt foar alles, dyn hiele wezen makket in minske sa bliid. Oanrider foar eltsenien! ( Binnie )

 Dat er nog maar veel gezinnen blij mogen zijn met jou...

Lieve Jellina, Heel erg bedankt voor de mooie kraamtijd die we met jou mochten hebben.

We konden ons geen betere kraamhulp bedenken. Fantastisch!!! Ook bedankt voor de extra uren die je nog bij ons hebt kunnen zijn. Het heeft mij net even dat laatste stukje wat ik nog niet had gegeven.

We zullen je missen.

Jellina dat er nog maar veel gezinnen blij mogen zijn met jou, liefde, glimlach, aandacht, zorg, kennis, rust, ijverigheid en betrokkenheid in alles.

Veel liefs van, Erwin, Liesbeth, Niels, Arjen en Jarno.

    


Daar stonden we dan midden in de nacht.....

Lieve Jellina, Daar stonden we dan, midden in de nacht met ons eerste kindje. We wisten van toeten nog blazen. Dankzij jou is het helemaal goed gekomen. Wat hebben wij veel geleerd en wat zijn we verwend. Heel erg bedankt voor deze kraamweek. We hadden ons niet beter kunnen wensen. Nu 12 weken verder en Jildou doet het super goed. Liefs Martin John, Gerbrich & Jildou


 

Heerlijk die rust om ons heen....

Jellina wij willen je nog bedanken voor de fantastische kraamweek!

Heerlijk die rust om ons heen waarin alles op rolletjes liep. Wat ik erg handig vond is hoe jij ons hebt geleerd welke taal een baby heeft. Geweldig! en dit heeft ons erg geholpen om sneller ons kindje te leren kennen. Je kennis is enorm ook bij de hulp van de borstvoeding. Nooit geweten dat er zoveel bij kan komen kijken ;-) Mede dankzij jou meekijken, tips en corrigeren naar verbetering is het ons gelukt om borstvoeding te blijven geven. Bedankt en voor een volgende keer weten we jou te vinden! (M&G)


 

Best nog wat langer van je zorg en aandacht willen genieten ...

Lieve Jellina,
Via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor de fijne kraamweek die we dankzij jou gehad hebben!

Je voelde een beetje als een tweede mem en we hebben veel van je geleerd! Het was dan ook wel even wennen toen je wegging en we zouden best nog wat langer van je zorg en aandacht willen genieten, maar hebben er dankzij jou ook vertrouwen in gekregen dat we het zelf kunnen en dat is erg fijn!
We hopen dat er nog veel andere gezinnen net zo blij mogen zijn met jou, je bent een topper! Mochten er ooit meer kleine 'de Grootjes' komen dan hopen we je zeker weer te zien!:-)

Liefs, Rick & Wytske de Groot en een dikke tút fan MaudLiefdevol en opgewekt heb je ons een hele fijne.....

Lieve Jellina, Wij vonden het ontzettend fijn dat je er bij ons tweede kindje weer bij kon zijn voor alle zorg. Onze oudste dochter vond het reuze interessant allemaal en liep je alle stappen achterna de laatste dagen dat je bij ons was, leuk om te zien. Je rustige en professionele benadering vonden we erg prettig. Liefdevol en opgewekt heb je ons een hele fijne kraamtijd gegeven bij beide kinderen. Heel erg bedankt hiervoor!

Het gaat goed met ons en misschien tot ziens. Liefs, Familie G.


 

Onzichtbaar en lief voor de kindjes...

Jellina is goud waard. Onzichtbaar, maar tegelijkertijd doet ze alles wat nodig is in een sneltreinvaart. Lief voor de kindjes en, ook belangrijk, ook voor het bezoek. Aanrader!!  (Carina)

     


 

Ze kwam altijd fleurig binnen..

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Jellina. Ze pakte alles zelf op en was een fijn luisterend oor en ondersteunde ons goed bij ons eerste kindje. Doordat ze veel ervaring heeft kwam ze met veel tips om mijn borstvoeding goed op gang te krijgen. Daar was ik heel blij mee want als beginnende moeder ben je gauw wat onzeker en dat nam Jellina snel bij mij weg. Ze kwam altijd fleurig binnen en ze zorgde goed voor de visite zodat wij niks hoefde te doen. Wij kunnen niet een betere kraamhulp wensen als Jellina!   (Lydie Visser)


 

Toch wel onze familie kraamverzorgster mogen noemen....

Dat was wel even een foto waard!

Op kraamvisite bij Hans en Rianna en hun prachtige dochter Veerle. Treffen we daar Jellina die we toch wel de kraamverzorgster van onze familie mogen gaan noemen.

Bij alle! 7 kinderen in onze familie heeft ze gekraamd. Wat geweldig!

Je bent echt geweldig Jellina! (Renske)


 

Do hast er foar soarge dat ik....

Leave Jellina,
Bedankt foar al dyn soargen, dyn geselliche praatsje en morele ondersteuning yn dizze kraamwyke! Do hast der foar soarge dat ik tegearre mei us famke ontspannen weze koe en dat it lekker rint yn us gesin. Do hast de kwaliteit om op it juste moment zichtbaar te wezen, troch dast sto dy onzichtbaar gedraagst. Wij winskje dy noch jirrenlang in soad 'kraam/wurk' plesier ta!
Leafs fam.de B.


 

Wij konden ons geen fijnere kraamhulp wensen...

Jellina heeft nu bij onze beide dochters gekraamd. Dit is beide keren erg goed bevallen. Jellina is lief, zorgzaam en een harde werker. Dankzij Jellina haar goede zorgen konden wij ons geen fijnere kraamweek wensen. (Rianna)

 

     

 

 


 

Alle treie keren bij ûs ......

Leave Jellina,

Hiel erg bedankt foar de goeie soarch en gesselichheid en alle tips diest foar ûs hiest!

Wij binne hiel wiis dast alle trije kearen bij ûs "kraame" wust.

Hiele dikke tût fan Douwe, Enny en Nynke. Klaas en Sietske.


 

Wat fijn dat het weer net zo vertrouwd voelde als .....

Jellina is inmiddels 3 keer bij ons geweest tijdens onze kraamperiodes. Wat heerlijk was dat. Bij de geboorte van onze eerste dochter hadden we in veel opzichten geen idee wat we moesten doen. Jellina heeft ons geweldig gesteund en begeleid en in een korte periode die al zo vol zit met emoties en nieuwe ervaringen heeft ze ons alles geleerd wat we moesten leren. Wat vind ik dat ontzettend knap!

 

Bij de geboorte van onze tweede dochter was Jellina aanwezig en een grote steun tijdens de bevalling. Wat fijn dat het weer net zo vertrouwd voelde als bij de eerste kraamtijd.

Ook deze kraamperiode heeft ze ons weer super geholpen en met onze oudste dochter was ze zo gezellig.

 

De derde kraamperiode was in mijn beleving behoorlijk intensief.

Deze keer mocht ik bevallen van 2 baby's, 2 meisjes. Gelukkig was daar weer Jellina die ons echt met alles hielp. Wat was ik blij met haar nu ik zelf meer in de kreukels lag dan ik van de voorgaande kraamperiodes gewend was. Deze keer lag de focus minder op 'hoe verzorg je een baby' maar meer op mijn herstel, het huishouden en de oudste 2 dochters.

Ik weet niet hoe ze het deed, maar ze hield alle ballen perfect in de lucht en ik kon heerlijk genieten van mijn gezin. Ik als controlefreak kon (bijna) alles loslaten en met een gerust hart vertrouwen op Jellina.

Ik ben haar heel dankbaar en heb diep respect voor haar vriendelijke en geduldige aard en haar ongelooflijk harde werken. Bedankt Jellina!  (Mayke)

 Wij voelden de liefde en de passie die je voor .....

Lieve Jellina, Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen! We vonden het heel fijn dat je er voor ons was. Ook hoe je met ons kindje omging, voelden we de liefde/passie die je voor baby's hebt (genoten). Na alle zusters in het ziekenhuis, konden we ons geen betere 'kraamzuster' wensen. We konden thuis onszelf zijn. Je bent een harde werker.Het was gezellig! Lieve groet, H & L


 

 

Geweldige begeleiding bij de borstvoeding ....

Bij ons eerste kindje was Jellina bij ons als kraamverzorgster. Toen we zwanger waren van ons tweede kindje, vonden we het echt super dat Jellina weer kon komen! Heerlijke kraamtijd gehad, haar aanwezigheid voelde gewoon goed. Erg vertrouwd! En echt een geweldige begeleiding bij de borstvoeding! Ook Annelieke,onze oudste, vond het erg gezellig! (Leontien)


 

We waren al weg van jou...

Jellina je bent een topper!

Met Wietse waren we al weg van jou!

Nu met Rianne was je niks veranderd! zal weer even wennen zijn zonder jou! 

Bedankt!  (Sijta)


 

Bij de intake gelijk een goed gevoel....

Lieve Jellina, Wat hebben we een fijne week met jou gehad!We hadden bij de intake gelijk een goed gevoel bij jou en dat heb je meer dan waar gemaakt! Je bent bij de bevalling in het MCL geweest en hebt samen met ons de geboorte van onze geweldige dochter Menthe meegemaakt. De rest van de kraamweek is heerlijk

relaxed verlopen, je bent een topper in je vak! Je hebt ons vele dingen geleerd over de verzorging van ons kleine wonder, daarnaast deed je elke dag in korte tijd zó ontzettend veel in de huishouding, ons eigen huis voelde als een waar hotel, wat een luxe! Je bent na 8 dagen vertrokken en hebt ons achtergelaten met een prachtig ingevuld kraamdossier boordevol tips en waardevolle herinneringen aan deze bijzondere tijd. Nogmaals ontzettend bedankt en wie weet tot ziens! Liefs, Gjalt, Sanne en Menthe van der Zee


 

Onvergetelijke herinnering bezorgd...

Lieve Jellina,
Wij hebben met jouw echt een geweldige kraamweek mogen hebben. Je deed niet alleen de huishoudelijke taken meer dan goed maar ook de andere kinderen kregen de aandacht die ze nodig hadden! Daarnaast was het een feestje om jouw over de vloer te hebben. We hebben heel veel gelachen en dat heeft ons en de

kinderen een onvergetelijke herinnering bezorgd. Wij danken jouw voor deze hele fijne week en zullen jouw aanbevelen bij ieder die kraamzorg nodig heeft in de toekomst. De deur zal hier voor jouw altijd openstaan en als je in de buurt bent haal dan even een bakje koffie!! Mede namens Peter, Dennis, Anniek en Rimke Noa hartelijk dank en we zullen je missen! Vriendelijke groeten, Fam. Douma